Sunday, August 21, 2011

Cvijet od tkanine 2. / Fabric flower 2.


Ok. Znam da ovaj cvijet ima zapravo svoje ime. Ali ga ja ne znam. Kad saznam, javim :) Uglavnom, jako dugo sam viđala ovakve cvjetove gdje god bih se okrenula u blogosvijetu, ali nigdje nisam mogla vidjeti kako ga napraviti. Zato sam se oduševila kada sam u jednom časopisu pronašla slikovni tutorijal (časopis je na njemačkom a ja i njemački... hm...). Prenosim vam kako sam napravila svoj prvi cvijet po tim uputama. 

There is a name for this fabric flower. But, I don't know it. If I find out, I'll share :) 
However, for a long time I had seen these flowers wherever I turned to the internet, but I could not see anywhere how to do it. So I was thrilled when I found a magazine with a picture tutorial (magazine is on German language... hm ... and unfortunately, I don't know German). I will transfer to you how I made my first flower based on these instructions.

Ono što nisam shvatila po uputama, ali sam kasnije shvatila razmišljajući zašto nije ispao tako dobro kao drugima je sljedeće: Prije nego sam "latice" namazala silikonom, trebala sam zašiti vrh (onaj koji mi je najdalji od prsta), tako da se latice rastvore.

There is a step that I didn't do here, but later I figured out that I should. I should sew a "petal" on the top, so the petal would be opener (if that word exist), fuller...This monday I'm linking at:
www.creatingreallyawesomefreethings.com
jandmseyecandy.blogspot.com
www.homesavvyatoz.com
Tuesday:
www.thekurtzcorner.com
typeadecorating.blogspot.com
Wednesday:
www.bluecricketdesign.net
gingersnapcrafts.blogspot.com
somedaycrafts.blogspot.com
Friday:
chiconashoestringdecorating.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Popular Posts