Saturday, July 30, 2011

Priča / Story

Moram jednu priču podijeliti s vama. Prošle jeseni jedna draga prijateljica (i hvala ti :) ) mi je s oduševljenjem ispričala kako je pronašla jedan jako zanimljiv blog. Govorila je o hobbychic.blogspot.com.

Iskreno, jedva sam čekala provjeriti o čemu se radi. Onog trenutka kada se stranica otvorila, za mene su se otvorila vrata jednog potpuno novog svijeta. U tom svijetu sam se osjećala kao doma. Nisam ni sanjala što sve postoji, kako ljudi mogu biti snalažljivi i kreativni. Zapravo, tek tada sam shvatila da i ja mogu biti maštovita i kreativna do krajnjih granica. Ne mora to meni ići, ali mogu uživati u tome.

I have a story to share with you. Last fall, a dear friend of mine enthusiastically told me how she found a very interesting blog. She talked about hobbychic.blogspot.com. Honestly, I could hardly wait to check what it is. The moment when the page opened, the door to a whole new world where opened to me. In this world, I felt like home. I never dreamed what all crafty things are going on in the world, how people can be resourceful and creative. In fact, that's the moment when I realized that I can be so imaginative and creative. Maybe I'm not good in all of it, but I enjoy!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts